Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg w zalewie octowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pstrąg w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-w-zalewie-octowej1-2.jpg)
![Krok 2 - Pstrąg w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-w-zalewie-octowej2-2.jpg)
![Krok 3 - Pstrąg w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-w-zalewie-octowej3-2.jpg)
Smacznego !!!
![Krok 4 - Pstrąg w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-w-zalewie-octowej4-2.jpg)
pstrąg świeży | 3 sztuki |
sól do smaku | |
pieprz | |
olej do smażenia | |
mąka pszenna | 3 łyżki |
woda | 2 szklanki |
cebula biała | 3 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 sztuk |
cukier | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | |
ocet | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: