Przepis i sposób przygotowania na: PSTRĄG Z PATELNI Z CZOSNKIEM I KOPERKIEM
Kroki postępowania
![Krok 1 - PSTRĄG Z PATELNI Z CZOSNKIEM I KOPERKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-patelni-z-czosnkiem-i-koperkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - PSTRĄG Z PATELNI Z CZOSNKIEM I KOPERKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-patelni-z-czosnkiem-i-koperkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - PSTRĄG Z PATELNI Z CZOSNKIEM I KOPERKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-patelni-z-czosnkiem-i-koperkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - PSTRĄG Z PATELNI Z CZOSNKIEM I KOPERKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-patelni-z-czosnkiem-i-koperkiem0-2.jpg)
pstrąg | 2 szt |
czosnek | 2-3 ząbki |
koper | 4 gałązki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
masło klarowane | 3 łyżki |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: