Przepis i sposób przygotowania na: Pstrag z pieczonymi ziemiakami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pstrag z pieczonymi ziemiakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-pieczonymi-ziemiakami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pstrag z pieczonymi ziemiakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-pieczonymi-ziemiakami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pstrag z pieczonymi ziemiakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-pieczonymi-ziemiakami3-2.jpg)
![Krok 4 - Pstrag z pieczonymi ziemiakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-pieczonymi-ziemiakami4-2.jpg)
![Krok 5 - Pstrag z pieczonymi ziemiakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-pieczonymi-ziemiakami0-2.jpg)
pstrąg bez głowy i wnętrzności | 2 szt |
Pieprz biały mielony Prymat | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 szt |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1 szczypta |
ziemniaki | 1.1/2 kg |
rosołek drobiowy | 1 szt |
woda | 2 (gotowana) |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: