Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z piekarnika
Kroki postępowania
Odstawić na 30 minut.
![Krok 1 - Pstrąg z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-piekarnika1-2.jpg)
![Krok 2 - Pstrąg z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-piekarnika2-2.jpg)
![Krok 3 - Pstrąg z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-piekarnika3-2.jpg)
![Krok 4 - Pstrąg z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-piekarnika4-2.jpg)
![Krok 5 - Pstrąg z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-piekarnika5-2.jpg)
pstrąg patroszony | 2 sztuki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka |
Kolendra cała Prymat | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
ząbki czosnku | 3 sztuki |
olej rzepakowy | 1/3 szklanki |
cytryna | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: