Składniki:
pstrąg | 4 szt |
masło | 40 g |
cebula | 100 g |
wino białe wytrawne | 1/2 szkl. |
marchew | 70 g |
pietruszka | 60 g |
seler | 30 g |
cytryna | 1/2 szt |
pieprz ziarnisty | 4 szt |
ziele angielskie | 4 szt |
sól | do smaku |
pstrąg | 4 szt |
masło | 40 g |
cebula | 100 g |
wino białe wytrawne | 1/2 szkl. |
marchew | 70 g |
pietruszka | 60 g |
seler | 30 g |
cytryna | 1/2 szt |
pieprz ziarnisty | 4 szt |
ziele angielskie | 4 szt |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: