Przepis i sposób przygotowania na: Pstrągi w tymianku i solnej skorupce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pstrągi w tymianku i solnej skorupce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstragi-w-tymianku-i-solnej-skorupce1-2.jpg)
![Krok 2 - Pstrągi w tymianku i solnej skorupce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstragi-w-tymianku-i-solnej-skorupce2-2.jpg)
![Krok 3 - Pstrągi w tymianku i solnej skorupce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstragi-w-tymianku-i-solnej-skorupce3-2.jpg)
pstrąg patroszony | 2 sztuki |
cytryna | 1/2 sztuki |
Tymianek suszony Prymat | 2 łyżeczki |
sól gruboziarnista | do posypania |
czosnek | 4 ząbki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: