Przepis i sposób przygotowania na: Pszenny chleb cebulowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pszenny chleb cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chleb-cebulowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Pszenny chleb cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chleb-cebulowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Pszenny chleb cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chleb-cebulowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Pszenny chleb cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chleb-cebulowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Pszenny chleb cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chleb-cebulowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Pszenny chleb cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chleb-cebulowy6-2.jpg)
![Krok 7 - Pszenny chleb cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chleb-cebulowy7-2.jpg)
cebula | 2 duże sztuki |
olej do smażenia | 1 wg uznania |
sól do smaku | 1 wg uznania |
mleko 3,2% | 2 szklanki |
cukier | 1 łyżeczka |
drożdże | 50 g |
mąka pszenna | 1 kg |
otręby pszenne | 1 szklanka |
kefir | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: