Przepis i sposób przygotowania na: Pudding jagodowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pudding jagodowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pudding-jagodowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Pudding jagodowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pudding-jagodowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Pudding jagodowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pudding-jagodowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Pudding jagodowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pudding-jagodowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Pudding jagodowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pudding-jagodowy5-2.jpg)
jajko | 5 sztuk |
serek mascarpone | 250 gram |
jagody | 1 szklanka |
chałka | 3/4 sztuki |
mleko | 1/4 szklanki |
cukier waniliowy | 1 sztuka |
cynamon Prymat | do posypania |
biała czekolada | 4 kostki |
cukier puder | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: