Przepis i sposób przygotowania na: pulchny sernik
Kroki postępowania
![Krok 1 - pulchny sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchny-sernik1-2.jpg)
![Krok 2 - pulchny sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchny-sernik2-2.jpg)
![Krok 3 - pulchny sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchny-sernik3-2.jpg)
![Krok 4 - pulchny sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchny-sernik4-2.jpg)
![Krok 5 - pulchny sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchny-sernik5-2.jpg)
![Krok 6 - pulchny sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchny-sernik6-2.jpg)
![Krok 7 - pulchny sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchny-sernik7-2.jpg)
![Krok 8 - pulchny sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchny-sernik8-2.jpg)
![Krok 9 - pulchny sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchny-sernik9-2.jpg)
margaryna | 1/2 kostki |
cukier | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mąka | 1 szkl |
jajko | 2 szt |
olej | 1 szklanka |
jajko | 8 szt |
cukier | 1,5 szkl |
aromat pomarańczowy | 1 szt |
budyń śmietankowy | 2 szt |
mleko | 1 szkl |
twaróg | 1 kg |
skórka pomarańczowa | |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: