Składniki:
filet z dowolnej ryby | 50 dag |
jajko | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3-4 łyżki |
wywar z warzyw | 0,5 litra |
śmietana do zup | 100 ml |
koperek | 2 łyżki |
mąka | 1-2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
filet z dowolnej ryby | 50 dag |
jajko | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3-4 łyżki |
wywar z warzyw | 0,5 litra |
śmietana do zup | 100 ml |
koperek | 2 łyżki |
mąka | 1-2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: