Przepis i sposób przygotowania na: pulpeciki wigilijne
Kroki postępowania
![Krok 1 - pulpeciki wigilijne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-wigilijne1-2.jpg)
![Krok 2 - pulpeciki wigilijne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-wigilijne2-2.jpg)
![Krok 3 - pulpeciki wigilijne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-wigilijne3-2.jpg)
![Krok 4 - pulpeciki wigilijne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-wigilijne4-2.jpg)
![Krok 5 - pulpeciki wigilijne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-wigilijne5-2.jpg)
![Krok 6 - pulpeciki wigilijne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-wigilijne0-2.jpg)
jajko | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 0,5 szklanki |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | do obtoczenia |
olej | do smażenia |
ocet | 0,5 szklanki |
woda | 2 szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
zile angielskie | 1 łyżeczka |
cukier | do smaku |
ryba | 1 (filet) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: