Przepis i sposób przygotowania na: Pulpeciki zapiekane z passatą i mozzarellą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pulpeciki zapiekane z passatą i mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-zapiekane-z-passata-i-mozzarella1-2.jpg)
![Krok 2 - Pulpeciki zapiekane z passatą i mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-zapiekane-z-passata-i-mozzarella2-2.jpg)
![Krok 3 - Pulpeciki zapiekane z passatą i mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-zapiekane-z-passata-i-mozzarella3-2.jpg)
![Krok 4 - Pulpeciki zapiekane z passatą i mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-zapiekane-z-passata-i-mozzarella4-2.jpg)
![Krok 5 - Pulpeciki zapiekane z passatą i mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-zapiekane-z-passata-i-mozzarella5-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 40 dkg |
cebula | 1/2 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 1 czubata łyżka |
pieprz | do smaku |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | 3 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 czubate łyżki |
passata pomidorowa | z czosnkiem 700 g |
mozzarella w kulce | 125 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: