Przepis i sposób przygotowania na: Pulpety pomidorowe II.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pulpety pomidorowe II. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-pomidorowe-ii1-2.jpg)
![Krok 2 - Pulpety pomidorowe II. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-pomidorowe-ii6-2.jpg)
![Krok 3 - Pulpety pomidorowe II. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-pomidorowe-ii5-2.jpg)
![Krok 4 - Pulpety pomidorowe II. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-pomidorowe-ii3-2.jpg)
![Krok 5 - Pulpety pomidorowe II. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-pomidorowe-ii4-2.jpg)
![Krok 6 - Pulpety pomidorowe II. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-pomidorowe-ii2-2.jpg)
![Krok 7 - Pulpety pomidorowe II. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-pomidorowe-ii0-2.jpg)
mięso mielone | 0,5 kg |
mleko | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
cebula | 1 |
kostka rosołowa | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
pieprz | |
jajko | 1 |
natka pietruszki | |
mąka | 2 łyżki |
woda | |
chleb czerstwy | 2 skibki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: