Przepis i sposób przygotowania na: Pulpety w sosie pieczarkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pulpety w sosie pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-w-sosie-pieczarkowym35-2.jpg)
![Krok 2 - Pulpety w sosie pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-w-sosie-pieczarkowym36-2.jpg)
![Krok 3 - Pulpety w sosie pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-w-sosie-pieczarkowym34-2.jpg)
pulpety | |
mięso mielone | 1/2 kg |
cebula | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
sól | |
pieprz | |
mąka | do panierowania |
tłuszcz do smażenia | |
sos | |
cebula | 1 sztuka |
pieczarki | 30 dag |
śmietana | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka płaska |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: