Przepis i sposób przygotowania na: Pulpety wieprzowo -drobiowe w sezamie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pulpety wieprzowo -drobiowe w sezamie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-wieprzowo-drobiowe-w-sezamie4-2.jpg)
![Krok 2 - Pulpety wieprzowo -drobiowe w sezamie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-wieprzowo-drobiowe-w-sezamie3-2.jpg)
![Krok 3 - Pulpety wieprzowo -drobiowe w sezamie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-wieprzowo-drobiowe-w-sezamie2-2.jpg)
![Krok 4 - Pulpety wieprzowo -drobiowe w sezamie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-wieprzowo-drobiowe-w-sezamie1-2.jpg)
![Krok 5 - Pulpety wieprzowo -drobiowe w sezamie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-wieprzowo-drobiowe-w-sezamie0-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 35 dag |
pierś z kurczaka | 25 dag |
cebula | 1 średnia |
ryż długoziarnisty | 1/2 szklanka |
jajko | 1-2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3-4 łyżki |
sól | |
pieprz | |
czarny sezam | |
ryż dziki | 1 woreczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: