Przepis i sposób przygotowania na: Pulpety wołowe ze szpinakiem i fetą w kremowym sosie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pulpety wołowe ze szpinakiem i fetą w kremowym sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-wolowe-ze-szpinakiem-i-feta-w-kremowym-sosie1-2.jpg)
![Krok 2 - Pulpety wołowe ze szpinakiem i fetą w kremowym sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-wolowe-ze-szpinakiem-i-feta-w-kremowym-sosie2-2.jpg)
![Krok 3 - Pulpety wołowe ze szpinakiem i fetą w kremowym sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-wolowe-ze-szpinakiem-i-feta-w-kremowym-sosie3-2.jpg)
mięso mielone wołowe | 300 g |
masło | 1 łyżka |
czosnek ząbki | 2 szt |
szpinak mrożony | 150 g |
ser feta | 50 g |
cebula biała | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
jajko | 2 szt |
bulion warzywny | 500-750 ml |
serek topiony śmietankowy duży | 100 g |
koper świeży | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: