Składniki:
mielone mięso wieprzowe | 1 |
jajko | 2 |
cebula | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
wywar jarzynowy | 3/4 litra |
koperek | 1/2 pęczka |
śmietana 18 proc | 400 ml |
sól | |
pieprz | |
przyprawa do mielonki | |
olej |
mielone mięso wieprzowe | 1 |
jajko | 2 |
cebula | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
wywar jarzynowy | 3/4 litra |
koperek | 1/2 pęczka |
śmietana 18 proc | 400 ml |
sól | |
pieprz | |
przyprawa do mielonki | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: