Przepis i sposób przygotowania na: Purpurowy mus z dynią i imbirem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Purpurowy mus z dynią i imbirem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/purpurowy-mus-z-dynia-i-imbirem1-2.jpg)
![Krok 2 - Purpurowy mus z dynią i imbirem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/purpurowy-mus-z-dynia-i-imbirem2-2.jpg)
![Krok 3 - Purpurowy mus z dynią i imbirem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/purpurowy-mus-z-dynia-i-imbirem3-2.jpg)
![Krok 4 - Purpurowy mus z dynią i imbirem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/purpurowy-mus-z-dynia-i-imbirem0-2.jpg)
brzoskwinie | 80 dkg |
dynia | 50 dkg |
śliwki węgierki | 70 dkg |
ananas z puszki | 1 puszka |
cukier | 10 łyżek |
imbir starty | 1,5 łyżeczki |
sok z cytryny | 1/2 sztuki |
skórka z cytryny | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: