Przepis i sposób przygotowania na: Puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszyste-ciasto-z-rabarbarem-i-kruszonka1-2.jpg)
![Krok 2 - Puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszyste-ciasto-z-rabarbarem-i-kruszonka2-2.jpg)
![Krok 3 - Puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszyste-ciasto-z-rabarbarem-i-kruszonka3-2.jpg)
![Krok 4 - Puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszyste-ciasto-z-rabarbarem-i-kruszonka4-2.jpg)
![Krok 5 - Puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszyste-ciasto-z-rabarbarem-i-kruszonka5-2.jpg)
![Krok 6 - Puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszyste-ciasto-z-rabarbarem-i-kruszonka6-2.jpg)
![Krok 7 - Puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszyste-ciasto-z-rabarbarem-i-kruszonka7-2.jpg)
![Krok 8 - Puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszyste-ciasto-z-rabarbarem-i-kruszonka8-2.jpg)
![Krok 9 - Puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszyste-ciasto-z-rabarbarem-i-kruszonka9-2.jpg)
![Krok 10 - Puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszyste-ciasto-z-rabarbarem-i-kruszonka10-2.jpg)
![Krok 11 - Puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszyste-ciasto-z-rabarbarem-i-kruszonka11-2.jpg)
![Krok 12 - Puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszyste-ciasto-z-rabarbarem-i-kruszonka12-2.jpg)
![Krok 13 - Puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszyste-ciasto-z-rabarbarem-i-kruszonka13-2.jpg)
![Krok 14 - Puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszyste-ciasto-z-rabarbarem-i-kruszonka14-2.jpg)
mąka tortowa | 2,5 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
jajko | 4 sztuki |
margaryna | 1 kostka |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
rabarbar | 2-3 sztuki |
margaryna | 50 g |
cukier | 50 g |
mąka | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: