Przepis i sposób przygotowania na: Puszysty sernik królewski
Kroki postępowania
![Krok 1 - Puszysty sernik królewski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-krolewski41-2.jpg)
![Krok 2 - Puszysty sernik królewski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-krolewski42-2.jpg)
![Krok 3 - Puszysty sernik królewski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-krolewski43-2.jpg)
![Krok 4 - Puszysty sernik królewski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-krolewski40-2.jpg)
ser biały | 1.5 kg |
rodzynki | garśc |
jaja | 10 szt |
cukier puder | 50 dag |
proszek do piecz | 2 łyżeczki |
budyń śmietankowy | 2 szt |
cukier wanilinowy | 2 szt |
masło | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: