Przepis i sposób przygotowania na: pychotka
Kroki postępowania
z każdego ciasta robimy ciasto na małą blachę i na wierzchu smarujemy dżemem.
pieczemy je ok 20 minut z 180 stopniach.
![Krok 1 - pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka54-2.jpg)
wymieszać.
na oba ciasta z dżemem które wcześniej podpiekliśmy dodajemy masę bezową. i pieczemy w 160 stopniach najlepiej z termoobiegiem.
![Krok 2 - pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka55-2.jpg)
Miękkie masło utrzeć na puch (można mikserem), stopniowo dodawać ostudzony budyń, cały czas ucierając (miksując).
Gotowe, ostudzone placki przełożyć masą kremową. Schłodzić przez minimum 3 godziny w lodówce.
![Krok 3 - pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka53-2.jpg)