Przepis i sposób przygotowania na: Pychotka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka33-2.jpg)
![Krok 2 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka34-2.jpg)
![Krok 3 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka35-2.jpg)
![Krok 4 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka36-2.jpg)
mąka pszenna | 3 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1.5 łyzeczki |
żółtko jajek | 6 sztuk |
masło | 250 g |
białko | 6 sztuk |
cukier puder | 300 g (trochę mniej niż 1.5szklanki) |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
śmietana kremówka | 500 ml |
cukier puder | 2 łyżki |
śmietan fix | 2 opakowania |
dżem wiśniowy | 1 mały słoik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: