Przepis i sposób przygotowania na: Pychotka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka27-2.jpg)
![Krok 2 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka28-2.jpg)
![Krok 3 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka29-2.jpg)
![Krok 4 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka30-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szkl |
cukier puder | 1/2 szkl |
masło | 1 kostka |
żółtko jajek | 4 szt |
śmietana 12% | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
białko | 4 szt |
cukier kryształ | 1 szkl |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
mleko 2% | 1/2 l |
masło | 1 kostka |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
jajko | 2 szt |
orzechy włoskie | 10 dkg |
powidła śliwkowe | 1 słoik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: