Przepis i sposób przygotowania na: Pychotka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka12-2.jpg)
![Krok 2 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka13-2.jpg)
![Krok 3 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka14-2.jpg)
![Krok 4 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka15-2.jpg)
![Krok 5 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka16-2.jpg)
![Krok 6 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka17-2.jpg)
mąka pszenna | 250 gram |
proszek do pieczenia | 3/4 łyżeczki |
cukier puder | 1/4 szklanki |
masło lub margaryna | 100 gram |
żółtko jajek | 3 sztuki |
kwaśna śmietana | 1 łyżka |
białko | 3 sztuki |
cukier | 3/4 szklanki |
mleko | 300 ml |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
cukier | 3 łyżki |
masło | 150 gram |
dżem | z czarnej porzeczki mały słoik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: