Przepis i sposób przygotowania na: Pychotkowy przekładaniec
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pychotkowy przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotkowy-przekladaniec3-2.jpg)
![Krok 2 - Pychotkowy przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotkowy-przekladaniec2-2.jpg)
![Krok 3 - Pychotkowy przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotkowy-przekladaniec4-2.jpg)
![Krok 4 - Pychotkowy przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotkowy-przekladaniec1-2.jpg)
![Krok 5 - Pychotkowy przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotkowy-przekladaniec0-2.jpg)
CIASTO | |
margaryna | 200 g |
mąka | 2,5 szklanki |
cukier | 0,5 szklanki |
żółtko jajek | 4 sztuki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
śmietana | 2 łyżki |
miód | 2 łyżki |
MASA | |
budyń śmietankowy | 2 sztuki |
mleko | 700 ml |
margaryna | 125 g |
białko | 6 sztuk |
mąka ziemniaczana | 2 łyżeczki |
cukier | 1/3 szklanki |
dżem z czarnej porzeczki | 1,5 słoika |
orzechy włoskie | 1 mielone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: