Przepis i sposób przygotowania na: Pyszny bigos
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pyszny bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pyszny-bigos1-2.jpg)
![Krok 2 - Pyszny bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pyszny-bigos2-2.jpg)
![Krok 3 - Pyszny bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pyszny-bigos3-2.jpg)
![Krok 4 - Pyszny bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pyszny-bigos4-2.jpg)
![Krok 5 - Pyszny bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pyszny-bigos0-2.jpg)
kapusta biała | 1 średnia |
kapusta kiszona | 1 słoik |
woda | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
pieprz | 10 ziaren |
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat | 1/2 opak |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 opak |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
boczek wędzony | 15 dag |
kiełbasa jałowcowa | 1 laska |
żeberka wędzone | kilka szt |
kiełbasa myśliwska | 1 laska |
wino czerwone wytrawne | 150 ml |
grzyby suszone | 1 garść |
suszone śliwki | kilka szt |
cebula | 2 duże |
majeranek | 1 opak |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
boczek | 15 surowy bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: