Przepis i sposób przygotowania na: Pzekładaniec z biszkoptem migdałowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pzekładaniec z biszkoptem migdałowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pzekladaniec-z-biszkoptem-migdalowym2-2.jpg)
![Krok 2 - Pzekładaniec z biszkoptem migdałowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pzekladaniec-z-biszkoptem-migdalowym1-2.jpg)
![Krok 3 - Pzekładaniec z biszkoptem migdałowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pzekladaniec-z-biszkoptem-migdalowym0-2.jpg)
mąka pszenna | 1,5 szkl |
cukier kryształ | 1,5 szkl |
jaja | 8 szt |
migdały zmiksowane | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
gorzka czekolada | 250 g |
masło 250 g | |
cukier puder | 125 g |
rum | 50 g |
masa toffi | 1 |
śmietana 30% | 200 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: