Przepis i sposób przygotowania na: Racuchy cynamonowe z dżemem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Racuchy cynamonowe z dżemem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-cynamonowe-z-dzemem1-2.jpg)
![Krok 2 - Racuchy cynamonowe z dżemem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-cynamonowe-z-dzemem2-2.jpg)
![Krok 3 - Racuchy cynamonowe z dżemem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-cynamonowe-z-dzemem3-2.jpg)
kefir | 1 szklanka |
jajko | 1 sztuka |
mąka pszenna | 8 łyżek |
sól | 1/3 łyżeczki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
cynamon Prymat | 1/2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1/4 łyżeczki |
dżem porzeczkowy | 1/2 słoiczka |
cukier puder | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: