Przepis i sposób przygotowania na: Racuchy jab?kowo-ananasowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Racuchy jab?kowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-jabkowoananasowe3-2.jpg)
![Krok 2 - Racuchy jab?kowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-jabkowoananasowe1-2.jpg)
![Krok 3 - Racuchy jab?kowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-jabkowoananasowe2-2.jpg)
![Krok 4 - Racuchy jab?kowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-jabkowoananasowe0-2.jpg)
m?ka | 3 szkl |
proszek do pieczenia | 1 ?y?eczka |
cukier waniliowy | 2 ?y?eczki |
budy? ?mietankowy | 1 szt |
jajko | 3 szt |
cukier | 3 ?y?ki |
jogurt | 2,5 szkl |
jab?ka | 2-3 szt |
sól | do smaku |
ananas z puszki | 2/3 szkl |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 ?y?eczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: