Przepis i sposób przygotowania na: Racuchy serowo-warzywne
Ogórek i ser zetrzeć na tarce. Dodać czosnek, natkę, mąkę i proszek do pieczenia. Wbić jajka i wymieszać wszystko na gładką masę.
Smażyć na gorącym oleju z obu stron.
ser żółty | 20 dag |
czosnek | 4 ząbki |
natka pietruszki | peczek |
ogórek zielony | 1 szt |
mąka pszenna | 6-8 łyżek |
jajko | 4 szt |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
olej do smażenia | |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: