Przepis i sposób przygotowania na: Racuchy z jabłkami i rodzynkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Racuchy z jabłkami i rodzynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-z-jablkami-i-rodzynkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Racuchy z jabłkami i rodzynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-z-jablkami-i-rodzynkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Racuchy z jabłkami i rodzynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-z-jablkami-i-rodzynkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Racuchy z jabłkami i rodzynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-z-jablkami-i-rodzynkami4-2.jpg)
mleko 3,2% | 3 szklanki |
mąka pszenna | 2 szklanki |
rodzynki | 70 gram |
jajko | 1 sztuka |
jabłko | 1 sztuka |
cynamon Prymat | 2 łyżeczki |
cukier kryształ | 6 łyżek |
tłuszcz do smażenia | |
cukier puder | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: