Przepis i sposób przygotowania na: Racuchy z Mascarpone -zaserwowane z masą krówkową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Racuchy z Mascarpone -zaserwowane z masą krówkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-z-mascarpone-zaserwowane-z-masa-krowkowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Racuchy z Mascarpone -zaserwowane z masą krówkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-z-mascarpone-zaserwowane-z-masa-krowkowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Racuchy z Mascarpone -zaserwowane z masą krówkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-z-mascarpone-zaserwowane-z-masa-krowkowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Racuchy z Mascarpone -zaserwowane z masą krówkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-z-mascarpone-zaserwowane-z-masa-krowkowa4-2.jpg)
serek mascarpone | 120 gram |
mąka pszenna | 1 szklanka |
cukier | 4 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jajko | 2 sztuki |
mleko | 1 szklanka |
masa krówkowa | 1\3 puszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: