Przepis i sposób przygotowania na: Racuszki bananowo-jabłkowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Racuszki bananowo-jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-bananowo-jablkowe2-2.jpg)
![Krok 2 - Racuszki bananowo-jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-bananowo-jablkowe3-2.jpg)
![Krok 3 - Racuszki bananowo-jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-bananowo-jablkowe4-2.jpg)
![Krok 4 - Racuszki bananowo-jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-bananowo-jablkowe5-2.jpg)
![Krok 5 - Racuszki bananowo-jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-bananowo-jablkowe6-2.jpg)
kefir | 250 ml |
mleko | 100 ml |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier puder | 2 łyżki |
jajko | 02 szt |
mąka pszenna | 1-1,5 szklanki |
banan | 1 szt |
jabłko | 1 szt |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: