Przepis i sposób przygotowania na: Racuszki jabłkowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Racuszki jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-jablkowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Racuszki jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-jablkowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Racuszki jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-jablkowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Racuszki jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-jablkowe0-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szklanki |
jajko | 4 sztuki |
cukier waniliowy | 16 g |
cukier kryształ | 3 łyżki |
Cynamon mielony Prymat | szczypta |
sól | szczypta |
mleko | 300 ml |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
olej | 2 łyżki |
jabłko winne | 3 kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: