Przepis i sposób przygotowania na: Racuszki ryżowe z jabłkami
Kroki postępowania
Ryż rozgotować na mleku.
![Krok 1 - Racuszki ryżowe z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-ryzowe-z-jablkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Racuszki ryżowe z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-ryzowe-z-jablkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Racuszki ryżowe z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-ryzowe-z-jablkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Racuszki ryżowe z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-ryzowe-z-jablkami4-2.jpg)
ryż | 25 dag |
mleko | 3 szklanki |
cukier | 5 dag |
rodzynki | 3 dag |
mąka pszenna | 6 dag |
jajko | 3 szt. |
jabłka | 5 szt. |
cukier puder | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 1 szt |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: