Składniki:
szkl. mąki pszennej | 1 |
łyżeczki proszku do pieczenia | 2 |
łyżeczki soli | 1/4 |
g drobnych rodzynek | 100 |
jajko | 2 |
szkl. mąki żytniej pełnoziarnistej | 1 |
olej | do smażenia: |
gruszki | 2 jędrne |
kefir | 1 szkl. |
szkl. mąki pszennej | 1 |
łyżeczki proszku do pieczenia | 2 |
łyżeczki soli | 1/4 |
g drobnych rodzynek | 100 |
jajko | 2 |
szkl. mąki żytniej pełnoziarnistej | 1 |
olej | do smażenia: |
gruszki | 2 jędrne |
kefir | 1 szkl. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: