Przepis i sposób przygotowania na: Racuszki z jabłkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Racuszki z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-z-jablkami5-2.jpg)
![Krok 2 - Racuszki z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-z-jablkami6-2.jpg)
![Krok 3 - Racuszki z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-z-jablkami7-2.jpg)
![Krok 4 - Racuszki z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-z-jablkami8-2.jpg)
jajko | 3 sztuki |
mąka pszenna | 2 szklanki |
mleko 3,2% | 1 szklanka |
masło | 2 łyżki czubate |
proszek do pieczenia | 1 łyzeczki |
jabłko winne | 3 sztuki |
cukier | 1 łyżka |
cukier trzcinowy | 1 łyżka |
skórka z cytryny | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
cukier puder | do oprószenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: