Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello
Krem rafaello: czekoladę rozpuścić ze 100ml śmietanki, wystudzić. Wlać resztę śmietanki dodać fix i ubić mikserem. Wyłożyć na upieczone ,wystudzone ciasto i posypać wiórkami kokosowymi.
mąka pszenna | 2 szklanki |
kakao | 2 łyżki |
olej | 1/2 szklanki |
jogurt naturalny | 1 szklanka |
cukier | 1/2 szklanki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
czekolada biała | 2 tabliczki |
śmietana 30% | 500 ml |
fix do śmietany | 3 opakowania |
wiórki kokosowe | 10 dag |
cukier wanilinowy | 2 op |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: