Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello117-2.jpg)
![Krok 2 - Rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello118-2.jpg)
![Krok 3 - Rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello119-2.jpg)
![Krok 4 - Rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello116-2.jpg)
wiórki kokosowe | 200 gram |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
mleko | 0,5 l |
masło roślinne | 250 gram |
cukier kryształ | 3/4 szklanki |
żółtko jajek | 2 |
mąka pszenna | 2 płaskie łyżki |
budyń waniliowy | 2 czubate łyżki |
krakersy | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: