Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello32-2.jpg)
![Krok 2 - Rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello33-2.jpg)
![Krok 3 - Rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello34-2.jpg)
![Krok 4 - Rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello35-2.jpg)
![Krok 5 - Rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello36-2.jpg)
![Krok 6 - Rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello37-2.jpg)
jajko | 4 |
cukier | 2/3 szklanki |
mąka ziemniaczana | 4 łyżki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
ocet | 1 łyżeczka |
śmietana 30% | 500 ml |
śnieżka | 2 opakowania |
biała czekolada | 2 |
wiórki kokosowe | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: