Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello bez pieczenia
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rafaello bez pieczenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello-bez-pieczenia31-2.jpg)
![Krok 2 - Rafaello bez pieczenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello-bez-pieczenia32-2.jpg)
![Krok 3 - Rafaello bez pieczenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello-bez-pieczenia33-2.jpg)
![Krok 4 - Rafaello bez pieczenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello-bez-pieczenia34-2.jpg)
![Krok 5 - Rafaello bez pieczenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello-bez-pieczenia35-2.jpg)
mleko 3,2% | 3 szkl |
mąka pszenna | 3 łyżki kopiaste |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki kopiaste |
żółtko jajek | 3 szt |
cukier waniliowy | 3 łyżeczki |
cukier | 1,5 szkl |
kokos | 2 szkl |
masło lub margaryna | 250 g |
krakersy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: