Przepis i sposób przygotowania na: Rafaelo
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rafaelo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaelo5-2.jpg)
![Krok 2 - Rafaelo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaelo4-2.jpg)
![Krok 3 - Rafaelo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaelo3-2.jpg)
![Krok 4 - Rafaelo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaelo2-2.jpg)
![Krok 5 - Rafaelo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaelo1-2.jpg)
![Krok 6 - Rafaelo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaelo6-2.jpg)
![Krok 7 - Rafaelo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaelo8-2.jpg)
![Krok 8 - Rafaelo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaelo7-2.jpg)
![Krok 9 - Rafaelo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaelo9-2.jpg)
![Krok 10 - Rafaelo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaelo10-2.jpg)
![Krok 11 - Rafaelo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaelo0-2.jpg)
smietana kremowa | 1/2 litra |
kokos | 25 dkg |
czekolada biała | 20 dkg |
czekolada deserowa | 10 dkg |
śnieżka | 2 opakowania |
płatki migdałowe | 10 dkg |
Biszkopty | 2 szt |
marmolada | 15 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: