Przepis i sposób przygotowania na: Raffaello na krakersach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Raffaello na krakersach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/raffaello-na-krakersach1-2.jpg)
![Krok 2 - Raffaello na krakersach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/raffaello-na-krakersach2-2.jpg)
![Krok 3 - Raffaello na krakersach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/raffaello-na-krakersach3-2.jpg)
![Krok 4 - Raffaello na krakersach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/raffaello-na-krakersach4-2.jpg)
![Krok 5 - Raffaello na krakersach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/raffaello-na-krakersach5-2.jpg)
![Krok 6 - Raffaello na krakersach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/raffaello-na-krakersach6-2.jpg)
![Krok 7 - Raffaello na krakersach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/raffaello-na-krakersach7-2.jpg)
![Krok 8 - Raffaello na krakersach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/raffaello-na-krakersach8-2.jpg)
mleko 2% | 0,5 l |
masło | 200 g |
cukier | 2/4 szklanki |
cukier waniliowy | 16 g |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
wiórki kokosowe | 100 g |
krakersy | 2 opakowania |
wiórki kokosowe | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: