Przepis i sposób przygotowania na: Ragout wołowe - szybkowar
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ragout wołowe - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ragout-wolowe-szybkowar1-2.jpg)
![Krok 2 - Ragout wołowe - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ragout-wolowe-szybkowar2-2.jpg)
![Krok 3 - Ragout wołowe - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ragout-wolowe-szybkowar3-2.jpg)
![Krok 4 - Ragout wołowe - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ragout-wolowe-szybkowar4-2.jpg)
![Krok 5 - Ragout wołowe - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ragout-wolowe-szybkowar5-2.jpg)
![Krok 6 - Ragout wołowe - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ragout-wolowe-szybkowar6-2.jpg)
![Krok 7 - Ragout wołowe - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ragout-wolowe-szybkowar7-2.jpg)
![Krok 8 - Ragout wołowe - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ragout-wolowe-szybkowar0-2.jpg)
szponder wołowy | 1 kg |
marchewka | 3 |
pietruszka | 3 |
seler | 1/2 |
cebula | 3 |
por | 1 |
ziemniaki | 4 |
Przyprawa do ziemniaków i frytek Prymat | |
sól do smaku | |
wywar warzywny | 50 ml |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
tłuszcz do smażenia | 1 łyżka |
wino czerwone | 150 (półwytrawne) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: