Przepis i sposób przygotowania na: Raviolo Con Uovo
Kroki postępowania
![Krok 1 - Raviolo Con Uovo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/raviolo-con-uovo1-2.jpg)
![Krok 2 - Raviolo Con Uovo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/raviolo-con-uovo2-2.jpg)
![Krok 3 - Raviolo Con Uovo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/raviolo-con-uovo3-2.jpg)
![Krok 4 - Raviolo Con Uovo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/raviolo-con-uovo4-2.jpg)
![Krok 5 - Raviolo Con Uovo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/raviolo-con-uovo5-2.jpg)
![Krok 6 - Raviolo Con Uovo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/raviolo-con-uovo6-2.jpg)
semolina | 200 g |
woda ciepła | 30 ml |
jajko | 2 szt |
ser ricotta | 500 g |
parmezan | 100 g |
żółtko jajek | 6 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 3 szczypty |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 3 łyżki |
woda zimna | 3 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: