Przepis i sposób przygotowania na: razowa tarta z toffi i bananami
Kroki postępowania
banany kroję w plasterki
Smacznego! :)
Ciasto: | składniki na małą blaszkę |
mąka razowa | 1,5 szkl |
masło | 100 g |
sól | szczypta |
jajko | 1 szt |
cukier | 1 łyżka |
toffi | |
masło | 0,5 kostki |
cukier kryształ | 1 szkl |
smietana 18% | 2 szkl |
esencja waniliowa | do smaku |
kakao | 2 łyżki |
Krem: | |
budyń bananowy | 1 opak |
mleko 2% | 100 ml |
masło | 150 g |
cukier puder | 2 łyżki |
DODATKOWO: | |
banan | 2 szt |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: