Przepis i sposób przygotowania na: Rippli
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rippli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rippli1-2.jpg)
![Krok 2 - Rippli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rippli2-2.jpg)
![Krok 3 - Rippli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rippli3-2.jpg)
![Krok 4 - Rippli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rippli4-2.jpg)
![Krok 5 - Rippli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rippli5-2.jpg)
![Krok 6 - Rippli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rippli6-2.jpg)
boczek wędzony | 43 dkg |
schab z kością | 60 dkg |
ziemniaki | 5 sztuki |
kapusta biała | 30 dkg |
marchewka | 3 sztuki |
seler naciowy | 5 łodyki |
pomidory | 3 sztuki |
rosół drobiowy | 600 ml |
ziele angielskie | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
sól i pieprz | 1 do smaku |
olej | 1 do smaku |
białe wino | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: