Przepis i sposób przygotowania na: RISOTTO Z BROKUŁAMI I PIECZARKAMI
Kroki postępowania
![Krok 1 - RISOTTO Z BROKUŁAMI I PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-brokulami-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - RISOTTO Z BROKUŁAMI I PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-brokulami-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - RISOTTO Z BROKUŁAMI I PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-brokulami-i-pieczarkami0-2.jpg)
ryż | 2 szklanki |
cebula | 3 sztuki |
czosnek | 1 główka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
pierś z kurczaka | 500 gram |
sól | 1 łyżeczka |
wino białe | 1 szklanka |
brokuły | 300 gram |
marchew | 300 gram |
pieczarki | 300 gram |
olej do smażenia | 1/2 szklanki |
Kucharek przyprawa do potraw | 1/4 łyżeczki |
bulion | 2 szklanki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: