Składniki:
olej | 1 łyżka |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 sztuki |
białe wino | 125 ml |
Musztarda sarepska Prymat | 1/2 łyżeczki |
bulion warzywny | 1 litr |
ser cheddar | 100 g |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
ryż do risotto | 300 g |
olej | 1 łyżka |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 sztuki |
białe wino | 125 ml |
Musztarda sarepska Prymat | 1/2 łyżeczki |
bulion warzywny | 1 litr |
ser cheddar | 100 g |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
ryż do risotto | 300 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: