Przepis i sposób przygotowania na: Risotto z suszonymi grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Risotto z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-suszonymi-grzybami13-2.jpg)
![Krok 2 - Risotto z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-suszonymi-grzybami14-2.jpg)
![Krok 3 - Risotto z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-suszonymi-grzybami15-2.jpg)
![Krok 4 - Risotto z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-suszonymi-grzybami16-2.jpg)
![Krok 5 - Risotto z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-suszonymi-grzybami17-2.jpg)
![Krok 6 - Risotto z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-suszonymi-grzybami18-2.jpg)
ryż do risotto | 2 saszetki |
grzyby suszone | 1 szklanka |
cebula | 1 sztuka |
masło | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
Kostki rosołowe Kucharek | 1 sztuka |
woda ciepła | 2 szklanki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: